Henri Dunantstraat 3
6419PB Heerlen
0900 777 4 777
servicebureau@sevagram.nl
Formule Eten Drinken Winkels gaat verder met implementatie
Enkele jaren en pilots -op de locaties Ter Eyck, Panhuys en Regenboog- verder hebben we een diversiteit aan leerpunten opgehaald op het gebied van o.a. proces- en formuleaanscherpingen, aanpak en communicatie. Hiermee liggen we op schema voor wat betreft de beoogde doelstellingen.
Implementatie per locatie
We zijn momenteel volop bezig met de verdere implementatie van drie onderdelen ‘Catering’, ‘Kleine Kaart’ en ‘Winkels’ onder leiding van projectleider Caroline Schmetz:
Catering, nu beter bekend als ‘banqueting’ - de processen rondom het organiseren en leveren van cateringdiensten, zoals het afhuren van een ruimte of het voorzien van bijvoorbeeld drank en vlaai bij de verjaardag van iemands vader of moeder, worden geüniformeerd en geoptimaliseerd.
Kleine kaart - het aanbod en de wijze van aanbieden van drankjes, versnaperingen en (kleine) gerechten die in de Gasterieën te koop zijn wordt zoveel mogelijk gelijk getrokken voor alle Gasterieën.
Winkels - per locatie wordt bekeken of een winkelassortiment gewenst/nodig is en hoe dit vormgegeven kan worden.
Per locatie worden deze onderdelen besproken, uitgewerkt en vervolgens geïmplementeerd.
Verdiepingsslag
Daarnaast starten we met een verdiepingsslag op verschillende EDW werkprocessen op afdelingsniveau. Deze verdiepingsslag wordt onder projectleiding van Sjoerd Houben uitgevoerd en daarbij wordt CareCulinair ingeschakeld om een inventarisatie van deze werkprocessen uit te voeren.
Meer informatie?
Wil je meer weten over de formule Eten, Drinken en Winkels? Bel of mail gerust naar Caroline Schmetz en/of Sjoerd Houben.
Houd ook de Sevaflits en SharePoint in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen omtrent de EDW formule.
Interessant voor jou
Alle nieuwsberichten0900 777 4 777